GARMIN "Forerunner® 620 HR" športna ura - Belo-Oranžna

GARMIN "Forerunner® 620 HR" športna ura - Belo-Oranžna | gadgetfreaks.si

GARMIN "Forerunner® 620 HR" športna ura - Belo-Oranžna

Napredna tekaška ura s svetovalcem za regeneracijo

 • Tekaška ura GPS z barvnim zaslonom na dotik visoke ločljivosti beleži razdaljo, tempo in srčni utrip¹
 • Izračuna čas regeneracije in ob uporabi merilnika srčnega utripa oceni najvišji VO2.
 • Merilnik HRM-Run™¹ podaja podatke o kadenci, času stika s tlemi pri teku in navpičnem nihanju
 • Povezane funkcije²: samodejno nalaganje v Združljivo z brezplačnimi načrti vadbe v storitvi Garmin Connect

Ta ura je najboljša stvar takoj za osebnim tekaškim trenerjem. Ura Forerunner 620 ima funkcije, kot so svetovalec za regeneracijo, predvidevanje tekem in ocena najvišjega VO2, da bo vaš trening pametnejši. Če uro 620 uporabljate skupaj z merilnikom HRM-Run¹, si lahko ogledate povratne informacije o teku, saj ura prikaže kadenco, čas stika s tlemi in navpično nihanje. Za treniranje v zaprtih prostorih uporabite vgrajeni merilnik pospeška, ki beleži razdaljo, tako da ne potrebujete ločenega senzorja korakov.


Pozna vaše zmožnosti

Ura Forerunner 620 lahko oceni vaš najvišji VO2 oz. največjo porabo kisika telesa. Poznavanje svojega najvišjega VO2 je odličen način za merjenje fizične pripravljenosti in izboljšanje dosežkov. V kombinaciji z merilnikom srčnega utripa ura 620 izračuna podatke, med drugim hitrost teka, število utripov na minuto in spremenljivost srčnega utripa, da dobi oceno najvišjega VO2. Številka prikazuje največjo prostornino kisika, ki jo lahko pri najvišji obremenitvi porabite na minuto na kilogram teže.


Barvni merilnik na uri prikazuje, kakšni so podatki o najvišjem VO2 glede na druge tekače istega spola in starostne skupine. Glede na oceno vašega najvišjega VO2 lahko ura Forerunner 620 predvidi čas teka na različnih razdaljah. Tako si lahko zastavite časovni cilj za naslednjo tekmo, če ste pravilno trenirali.


Vadite in tekmujte na svoj način

Forerunner 620 ima različne profile dejavnosti za kolesarjenje, tekmovanje in tek. Če si želite ogledati le informacije, ki vas zanimajo, lahko med njimi preprosto preklapljate. Namesto tempa je privzeta meritev v profilu za kolesarjenje hitrost, dejavnost v storitvi Garmin Connect se nastavi kot kolesarjenje, če uro združite z Garminovimi brezžičnimi senzorji za hitrost in kadenco pa podpira merjenje hitrosti in kadence poganjanja. Profil za tekme je dodaten tekaški profil, v katerem lahko za tekme nastavite in hitro preklopite na druga podatkovna polja kot tista, ki jih uporabljate pri vsakodnevni vadbi.


Dan za počitek ali dan za tek

Z uro Forerunner 620 vam ni več treba ugibati, koliko počitka potrebujete med posameznimi vadbami. Na podlagi vaše fiziologije, ki temelji na podatkih o srčnem utripu, izračuna, koliko časa potrebujete po zadnjem težjem treningu za popolno regeneracijo in da boste pripravljeni za naslednji naporen tekaški trening.


Če nosite merilnik HRM-Run, Forerunner 620 v prvih minutah vadbe izvede preverjanje regeneracije, ki je realen trenutni pokazatelj stopnje regeneracije. Po končani vadbi pa vam čas regeneracije pokaže, čez koliko časa boste pripravljeni za naslednji naporen trening. Barvne oznake poskrbijo za enostavno razumevanje: zelena pomeni, da ste pripravljeni za tek. Če je prikazana rdeča in čas regeneracije tri dni ali več, razmislite o dnevu počitka ali o sproščenem regeneracijskem teku.


Spremljanje načina teka

Forerunner 620 je prva tekaška ura z GPS-om, ki z različnimi podatki nudi povratne informacije o načinu teka. Če uro 620 uporabljate skupaj z merilnikom HRM-Run¹, prikaže kadenco, navpično nihanje in čas stika s tlemi. To so podatki dinamike teka in vplivajo na smotrnost teka.
Merilnik HRM-Run ima vgrajen merilnik pospeškov, ki z meritvami gibanja trupa med tekom izračunava te parametre. Kadenca je skupno število korakov leve in desne noge, ki jih naredite med tekom v eni minuti. Navpično nihanje je stopnja "poskakovanja" med tekaškim gibanjem, izmerjena v centimetrih. Čas dotikanja tal je to, kar pove ime – čas, ko je noga v vsakem koraku teka v stiku s tlemi, izmerjen v milisekundah. Barvni diagram nazorno prikazuje vašo dinamiko teka v primerjavi z drugimi tekači.


¹ Pri nekaterih modelih priložen, pri drugih naprodaj posebej.

²Združljivo s telefoni iPhone® 4S ali novejšimi in Android 4.0+ napravami.


Paket vsebuje:

 • Ura z GPS-om Forerunner 620
 • Merilnik HRM-Run
 • Postaja za napajanje/podatkovna postaja
 • Dokumentacija izdelka
Garancija: 2 leti

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila nad 70€ vam nudimo brezplačno poštnino.

 • Ogledov: 1057
 • Proizvajalec: Garmin
 • Šifra: GF - 0013
 • Razpoložljivost: Pri dobavitelju (3-7 dni)
 • 388.00€

Razpoložljive možnosti

Oznake: garmin, športna ura, forerunner, 620, hr, senzor, srčni utrip, bela, oranžna, belo-oranžna "forerunner®, hr", pametne, ure "forerunner®, hr" "forerunner®, hr" "forerunner®, hr" "forerunner®, hr" "forerunner®, hr"